Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  SiderAL pentru copii flacon - 30ml + 1 plic cu pulbere pentru solutie orala 1.9 grame Solacium Pharma

  Pagina actualizata la data de: 13.07.2024
  SKU: 19959869
  Disponibilitate: In stoc
  84,00 Lei
  i h

  Solacium SiderAL pentru copii 

  Fierul Sucrosomial® conținut în Sideral picaturi pentru copii este încorporat într-o membrană de fosfolipide care îl face mult mai ușor de absorbit la nivel intestinal. Tehnologia de încorporarea a Fierului Sucrosomial® crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

  SiderAL picaturi pentru copii este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® (Sideral® r.m.) recomandat pentru compensarea deficitelor nutritive ale copiilor sau în perioadele în care organismul copilului are o nevoie crescută de fier. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Fierul Sucrosomial® (Sideral® r.m.) conținut în SiderAL picaturi pentru copii, trece nemodificat prin stomac și este absorbit direct la nivelul intestinului. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

  Indicati:

  - profilaxia anemiei feriprive la sugari;

  - anemie feriprivă, deficit de fier.

  Compozitie: Fier Sucrosomial® 7mg/1ml (50% VNR). Nu conține gluten. Conține zahăr.

  Mod de administrare: 

  • Mod de preparare: deschideți plicul și adăugați pulberea din plic peste lichidul din flacon. Închideți flaconul și agitați energic. Agitați flaconul înainte de fiecare utilizare.

  • Mod de utilizare: 10 picături pe zi (egal cu 1ml soluție) sau după cum v-a recomandat medicul. Folosiți pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi administrat direct în gura copilului sau divolvat în jumătate de pahar de apă sau în orice alt lichid la temperatura camerei.
  Sideral picaturi pentru copii poate fi luat în orice moment al zilei. A se utiliza doar după reconstituire.

  Atentionari: a nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte. Fierul în exces poate fi fatal copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25°C la distanță de surse de căldură și ferit de lumina solară și umiditate. A se păstra după reconstituire la temperatura de 4°-8°C. A se consuma în decurs de 1 lună de la reconstituire.

  Prezentare: flacon x 30ml + 1 plic cu pulbere pentru soluție orală 1,9g.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent