Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Renofix Stancosimagne - 75 capsule

  Pagina actualizata la data de: 29.02.2024
  SKU: 18400720
  Disponibilitate: In stoc
  88,58 Lei
  Prețul tău: 79,72 Lei
  i h

  Renofix® este un supliment alimentar compus din 4 pulberi de origine vegetală care contribuie la eliminarea calculilor renali și, consecutiv, la înlăturarea durerilor datorate unor afecţiuni ale aparatului urinar.

  Mecanismul de actiune consta in interactiunea sinergica a bioelementelor Siliciu si Magneziu coloidal, substante active naturale extrase din cele 4 pulberi, ce inhiba formarea calculilor renali si ajuta la eliminarea rapida a acestora, prin reechilibrarea PH-ului de la nivelul rinichilor. Menţinerea unui nivel optim al sănătăţii aparatului urinar prin reechilibrarea PH-ului la nivelul rinichilor, in scopul reducerii dimensiunilor calculilor renali si eliminarea accelerata a acestora pe cale naturala.

  Beneficii:

  - eliberarea rinichilor de infecții urinare în doar 12 zile;

  - eliminarea în scurt timp a durerii și senzației de arsură la urinare;

  - stoparea senzației de micțiune (urinare frecventă);

  - ameliorarea durerilor asociate infecțiilor urinare (abdominală, pelviană);

  - destructurarea și eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de pietre la rinichi (calculi renali), indiferent de localizarea lor (renal, ureteral, vezical), in doar 12 zile;

  - inlăturarea rapidă a durerilor acute lombare, inghinale, precum și a senzațiilor de arsură din timpul urinării, dar și hematuria (sânge în urină), generate de prezența pietrelor la rinichi;

  - eliminarea eficientă și sigură a metalelor grele sau toxice din organism, precum și a substanțelor de contrast utilizate în diverse investigații medicale;

  - imbunătățirea procesului diuretic prin păstrarea căilor urinare libere;

  - eliminarea recidivei sau riscului de apariție a infecțiilor urinare și a pietrelor la rinichi, prin regenerarea țesuturilor lezionate de acestea.

  Compozitie: pulbere din frunze de urzică (Urtica dioica) 124,5mg; pulbere din părți aeriene de coada-calului (Equisetum arvense) 30mg; pulbere din flori de muşeţel (Matricaria chamomilla) 12,6mg; pulbere din frunze de afin (Vaccinium myrtillus) 12,6mg.

  Mod de administrare:

   În zilele 1-3: câte 1 capsulă la 1-2 ore (în timpul zilei) – Total: 10 capsule pe zi.

  • În zilele 4-6: câte 1 capsulă la 2 ore (în timpul zilei) – Total: 7 capsule pe zi.

  • În zilele 7-12: câte 1 capsulă la 3 ore (în timpul zilei) – Total: 4 capsule pe zi.

  Pentru copiii (6-12 ani) cu infecții urinare multiple, se recomandă 3-5 capsule/zi, timp de 5-7 zile, urmate imediat de analiza microbiologică a urinei.

  În cazul persistenței sau reapariției de bacterii, micoze și/sau alți germeni ai infecției urinare multiple, procedura poate fi reluată în siguranță fără pauză, după repetarea analizei urinei, încă 2-3 perioade de timp, atât pentru adulți cât și pentru copii (6-12 ani). Pe perioada utilizării produsului se vor consuma 2,5-3 litri apă/zi.

  Contraindicatii: nu se cunosc. Produsul Renofix® nu interacționează cu alte medicamente și nu are contraindicații la dozele, ritmul și perioadele recomandate.

  Atentionari: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. În analizele produsului și pe componente nu au fost determinate substanțe cu potențial alergen. Produsul este bine tolerat, fără contraindicații semnalate până acum la dozele și ritmul de utilizare recomandate. A se păstra la temperatura camerei, ferit de umiditate și lumină, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 75 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent