Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Stodal sirop - 200ml Boiron

  Pagina actualizata la data de: 25.04.2024
  SKU: 1058779
  Disponibilitate: In stoc
  29,50 Lei
  i h

  Stodal sirop

  Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră. Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți. Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări. Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4. Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

  Ce găsiți în acest prospect:

  1. Ce este Stodal sirop și pentru ce se utilizează

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Stodal sirop

  3. Cum să utilizați Stodal sirop

  4. Reacții adverse posibile

  5. Cum se păstrează Stodal sirop

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  1. Ce este Stodal sirop și pentru ce se utilizează

  Medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul simptomatic al tusei.

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Stodal sirop

  Nu utilizați Stodal sirop dacă sunteți alergic la substanțele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

  Atenționări și precauţii: o doză de 5ml sirop conţine 3,69g zahăr şi 0,066g alcool. O doză de 15ml sirop conţine 11,1g zahăr şi 0,198g alcool. Stodal sirop conţine zahăr. Acest lucru trebuie luat în considerare la pacienții cu diabet zaharat. Pacienții cu intoleranță ereditară rară la fructoză, sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză sau insuficiență de sucroză-izomaltază nu trebuie să utilizeze acest medicament.

  Stodal sirop conține alcool. Poate fi dăunător persoanelor cu alcoolism. Acest medicament conţine 1,67 vol% alcool etilic, adică până la 66mg/doza de 5ml şi 198mg/doza de 15ml , echivalent cu 5ml bere, 2,1ml vin/doză. Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri cu risc crescut, cum sunt pacienţii cu boli ale ficatului sau epilepsie.

  Stodal sirop împreună cu alte medicamente: spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

  Sarcina, alăptarea și fertilitatea: Stodal sirop poate fi administrat în timpul sarcinii.

  Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor: Stodal sirop nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

  3. Cum să utilizați Stodal sirop

  Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

  Doze şi mod de administrare:

  • Adulţi: o doză de 15ml sirop folosind măsura dozatoare, de 3 până la 5 ori pe zi.

  • Copii: o doză de 5ml sirop folosind măsura dozatoare, de 3 până la 5 ori pe zi.

  Administrare orală. Medicamentele homeopatice se administrează la un interval de 30 de minute înainte sau după ingestia de alimente sau lichide. Dacă simptomatologia nu se ameliorează după trei zile de tratament se recomandă reevaluarea diagnosticului şi a tratamentului de către medic.

  Dacă utilizați mai mult Stodal sirop decât trebuie: adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  Dacă uitați să utilizați Stodal sirop: nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

  Dacă încetați să utilizați Stodal sirop: dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  4. Reacţii adverse posibile

  Nu sunt cunoscute.

  Raportarea reacţiilor adverse: dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţii adverse direct prin intermediul: Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 Bucureşti, e-mail: adr@anm.ro/. Raportând reacţii adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

  5. Cum se păstrează Stodal sirop

  A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj după „EXP:”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  Ce conține Stodal sirop: substanțele active sunt Anemone pulsatilla 6CH 0,950g, Rumex crispus 6CH 0,950g, Bryonia 3CH 0,950g, Ipecacuanha 3CH 0,950g, Spongia tosta 3CH 0,950g, Sticta pulmonaria 3CH 0,950g, Antimonium tartaricum 6CH 0,950g, Myocardium 6CH 0,950g, Coccus cacti 3CH 0,950g Drosera TM 0,950g. Pentru 100g sirop. Celelalte componente sunt: sirop de Tolu, sirop de Polygala, caramel, acid benzoic, alcool 96% (v/v), sirop simplu.

  Cum arată Stodal sirop și conținutul ambalajului: cutie cu 1 flacon din sticlă brună (tip III) conţinând 200ml sirop, prevăzut cu dop din PE transparentă, închis cu capac cu filet şi inel de siguranță din PE de culoare albă şi o măsură dozatoare din PP, cu gradații pentru măsurarea volumelor de 5,0ml și 15ml.

  Prezentare: flacon x 200ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent