Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  farma class sirop imunokid 100ml

  Pagina actualizata la data de: 24.07.2024
  SKU: 11701443
  Disponibilitate: In stoc
  18,60 Lei
  i h

  ImunoKid conține combinația eficientă de extracte biologic active care determină creșterea capacității de apărare a organismului copilului la infecții bacteriene, virale. Este un imunostimulator blând , eficace mai ales în cazul îmbolnăvirilor gripale. Extractele vegetale aduc în plus un aport de vitamine și minerale (complexul B, vitamina C, E, PP, Ca, K, Fe, Mg, P) care ajută la creșterea și dezvoltarea organismului la copii. Este antioxidant și adaptogen crescând  capacitatea organismului la diverși agenți infecțioși cât și la stres.

  Recomandări: ImunoKid se recomandă pentru creșterea capacității de apărare a organismului copilului la agenți infecțioși; este eficient în caz de gripă și răceală și în stări de convalescență după îmbolnăviri; susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a organismului.

   

    Mod de utilizare: Conform dozei recomandate pe grupe de vârstă, ImunoKid este preferabil să se administreze după masă, cu ajutorul linguriței dozatoare. Se recomandă administrarea timp de 20 de zile.

    Doza recomandată:

  1-3 ani – 2,5 ml de două ori pe zi.

  3-7 ani – 5 ml de două ori pe zi.

  >7 ani – 7,5 ml de două ori pe zi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent