Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Kebene Extra 240mg - 30 capsule

  Producator: Terapia
  Pagina actualizata la data de: 01.03.2024
  SKU: 12758253
  Disponibilitate: In stoc
  28,28 Lei
  Prețul tău: 24,04 Lei
  i h

  Kebene Extra 240mg - simeticona 240mg

  Citiţi cu atenţie acest prospect înainte să utilizaţi acest produs. Păstraţi acest prospect în cazul în care trebuie să îl citiţi din nou. Consultaţi medicul dacă simptomele persistă sau dacă nu apare nicio ameliorare.

  Conţinutul acestui prospect cu instrucţiuni:

  1. Ce este Kebene extra 240mg capsule moi și pentru ce se utilizează

  2. Cum să utilizaţi Kebene extra 240mg capsule moi

  3. Contraindicaţii

  4. Atenţionări şi precauţii

  5. Reacţii adverse posibile

  6. Cum se păstrează Kebene extra 240mg capsule moi

  7. Informaţii suplimentare Kebene extra 240mg capsule moi

  1. Ce este Kebene extra 240mg capsule moi și pentru ce se utilizează

  Kebene extra 240mg capsule moi conţine o doză mare de simeticonă, care crește eficacitatea acestui produs conducând la o mai bună ameliorare a disconfortului asociat cu flatulenţa severă. Simeticona este un amestec stabil de polimer siliconic și dioxid de siliciu având proprietăţi antispumante și de reducere a gazelor intestinale. Doza recomandată de simeticonă acţionează numai la suprafaţă și este chimic inactivă în organism. Simeticona nu este absorbită în organism la nivelul tractului gastrointestinal, nu cauzează nicio modificare de pH la nivelul sistemului digestiv sau asupra digestiei și nu interferă cu absorbţia intestinală. Se excretă din corp în formă nemodificată. Simeticona reduce tensiunea superficială a mucusului și bulelor de gaz aflate în intestin și, astfel, ajută la spargerea bulelor de gaz, facilitând astfel eliminarea excesului de gaz gastrointestinal.

  Kebene extra 240mg capsule moi este utilizat pentru ameliorarea simptomelor cauzate de acumularea gazelor în stomac și intestin pe toată durata procesului digestiv, în cursul căruia are loc fermentarea. Aceste simptome includ balonare severă, flatulenţă și eructaţii, una dintre cauzele apariţiei acestora putând fi reprezentată de obiceiurile alimentare nesănătoase. Kebene extra 240mg capsule moi este, de asemenea, utilizat ca adjuvant înainte de investigaţiile diagnostice la nivelul cavităţii abdominale în care se utilizează tehnici imagistice, ca de exemplu: radiologie, ultrasonografie și endoscopie. Acesta contribuie la eliminarea gazelor și aerului din tractul gastrointestinal, îmbunătăţind astfel calitatea imaginilor și eliminând dificultăţile de diagnostic.

  2. Cum să utilizaţi Kebene extra 240mg capsule moi

  Dispozitivul medical, sub formă de capsule gelatinoase, trebuie administrat pe cale orală. Simptome asociate cu exces de gaze în tractul intestinal: balonare, flatulenţă, eructaţii.

  Persoanele cu vârsta peste 18 ani: 2-3 capsule pe durata a 24 de ore.

  Pregătirea pentru investigaţii diagnostice:

  - Ziua dinainte de efectuarea testului: 1 capsulă seara.

  - În ziua efectuării testului: 1 capsulă dimineaţa, pe stomacul gol.

  Capsulele pot fi luate înainte, în timpul sau după masă și trebuie luate cu o cantitate adecvată de lichid (aproximativ 1 pahar de apă).

  Dacă uitaţi o doză: nu trebuie să luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Nu depăşiţi doza recomandată. Nu utilizaţi după data de expirare.

  3. Contraindicaţii

  Nu trebuie să luaţi Kebene extra 240mg capsule moi dacă sunteţi alergic la simeticonă sau la oricare excipient.

  4. Atenţionări şi precauţii

  Trebuie să consultaţi medicul în cazul în care utilizaţi acest produs în timpul sarcinii sau alăptării. Dacă simptomele persistă sau devin mai severe și aveţi noi simptome gastrointestinale, trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră pentru a stabili cauza și a primi tratament adecvat. S-a constatat că simeticona nu cauzează nicio interacţiune medicamentoasă notabilă, totuși, datorită posibilităţii de a exista interacţiuni medicamentoase nu este recomandat să luaţi Kebene extra 240mg capsule moi în timpul tratamentului cu medicamente.

  5. Reacţii adverse posibile

  Nu au fost raportate reacţii adverse legate de utilizarea acestui produs. Unii utilizatori ar putea resimţi ocazional dureri gastrice, diaree, constipaţie. Orice reacţii adverse apărute ca urmare a utilizării acestui produs trebuie raportate producătorului.

  6. Cum se păstrează Kebene extra 240mg capsule moi

  A se păstra în ambalajul original, la temperaturi sub 25ºC, într-un loc unde să nu fie la vederea și îndemâna copiilor.

  7. Informaţii suplimentare Kebene extra 240mg capsule moi

  Continutul capsulei: o capsule conţine 240mg simeticonă si excipienţi: gelatină, glicerol, galben de chinolină.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent