Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Kebene Forte 80mg - 25 capsule

  Pagina actualizata la data de: 26.05.2024
  SKU: 12758254
  Disponibilitate: In stoc
  26,70 Lei
  Prețul tău: 24,03 Lei
  i h

  Kebene forte 80mg - simeticona 80mg

  Citiţi cu atenţie acest prospect înainte să utilizaţi acest produs. Păstraţi acest prospect în cazul în care trebuie să îl citiţi din nou. Consultaţi medicul dacă simptomele persistă sau dacă nu apare nicio ameliorare.

  Conţinutul acestui prospect cu instrucţiuni:

  1. Ce este Kebene forte 80mg capsule moi și pentru ce se utilizează

  2. Cum să utilizaţi Kebene forte 80mg capsule moi

  3. Contraindicaţii

  4. Atenţionări şi precauţii

  5. Reacţii adverse posibile

  6. Cum se păstrează Kebene forte 80mg capsule moi

  7. Informaţii suplimentare

  1. Ce este Kebene forte 80mg capsule moi și pentru ce se utilizează

  Kebene forte 80mg capsule moi conţine simeticonă, care este un amestec stabil de polimer siliconic și dioxid de siliciu având proprietăţi antispumante și de reducere a gazelor intestinale. Este o substanţă inertă din punct de vedere chimic. Simeticona nu este absorbită în organism la nivelul tractulului gastrointestinal, nu cauzează nicio modificare la nivelul sistemului digestiv sau asupra digestiei și nu interferă cu absorbţia intestinală. Se excretă din corp în formă nemodificată. Simeticona reduce tensiunea superficială a mucusului și bulelor de gaz aflate în intestin și, astfel, ajută la spargerea bulelor de gaz, facilitând astfel eliminarea excesului de gaz gastrointestinal.

  Kebene forte 80mg capsule moi este utilizat pentru ameliorarea simptomelor cauzate de acumularea gazelor în stomac și intestin pe toată durata procesului digestiv, în cursul căruia are loc fermentarea. Aceste simptome includ balonare, flatulenţă și eructaţii, una dintre cauzele apariţiei acestora putând fi reprezentată de obiceiurile alimentare nesănătoase. Kebene forte 80mg capsule moi este, de asemenea, utilizat ca adjuvant înainte de investigaţiile diagnostice la nivelul cavităţii abdominale în care se utilizează tehnici imagistice, ca de exemplu: radiologie, ultrasonografie și endoscopie. Acesta contribuie la eliminarea gazelor și aerului din tractul gastrointestinal, îmbunătăţind astfel calitatea imaginilor și eliminând dificultăţile de diagnosticare. 

  2. Cum să utilizaţi Kebene forte 80mg capsule moi

  Dispozitivul medical, sub formă de capsule gelatinoase, trebuie administrat pe cale orală. Simptome asociate cu exces de gaze în tractul intestinal: balonare, flatulenţă, eructaţii.

  • Persoanele cu vârsta peste 18 ani: 1 capsulă de 3-4 ori pe durata a 24 de ore.

  • Pregătirea pentru investigaţii diagnostice:

  Ziua dinainte de efectuarea testului: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

  În ziua efectuării testului: 2 capsule dimineaţa, pe stomacul gol.

  Capsulele pot fi luate înainte, în timpul sau după masă și trebuie luate cu o cantitate adecvată de lichid (aproximativ 1 pahar de apă).

  Dacă uitaţi o doză: nu trebuie să luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Doza recomandată nu trebuie depăşită. Produsul nu trebuie utilizat după depășirea datei sale de expirare.

  3. Contraindicaţii

  Nu trebuie să luaţi Kebene forte 80mg capsule moi dacă sunteţi alergic la simeticonă sau la oricare dintre excipienţii acestui produs.

  4. Atenţionări şi precauţii

  Trebuie să consultaţi medicul în cazul în care utilizaţi acest produs în timpul sarcinii sau alăptării. Dacă simptomele persistă, devin mai severe sau aveţi noi simptome gastrointestinale, trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră pentru a stabili cauza și a primi tratament adecvat. S-a constatat că simeticona nu cauzează nicio interacţiune medicamentoasă notabilă, totuși, datorită posibilităţii de a exista interacţiuni medicamentoase nu este recomandat să luaţi Kebene forte 80mg capsule moi în timpul tratamentului cu medicamente.

  5. Reacţii adverse posibile

  Nu au fost raportate reacţii adverse legate de utilizarea acestui produs. Unii utilizatori ar putea resimţi ocazional dureri gastrice, diaree, constipaţie. Orice reacţii adverse apărute ca urmare a utilizării acestui produs trebuie raportate producătorului.

  6. Cum se păstrează Kebene forte 80mg capsule moi

  A se păstra în ambalajul original, la temperaturi sub 25ºC, într-un loc unde să nu fie la vederea și îndemâna copiilor.

  7. Informaţii suplimentare

  Continutul capsulei: o capsule conţine 80mg simeticonă si excipienţi: gelatină, glicerol, galben de chinolină.

  Prezentare: cutie x 25 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent