Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana - 20 capsule moi Biofarm

  Producator: Biofarm
  Pagina actualizata la data de: 28.02.2024
  SKU: 11699309
  Disponibilitate: In stoc
  22,68 Lei
  Prețul tău: 20,41 Lei
  i h

  Stresul ia, în sfârşit, o pauză! Tu controlezi nopțile agitate

  Nervocalmin® somn ușor este o combinație optimă de melatonină și extract natural standardizat de Valeriană, care oferă soluția ideală pentru insomniile cauzate de secreția insuficientă de melatonină și de hiperexcitabilitate nervoasă.

  Nervocalmin® somn ușor este un produs ideal pentru un somn liniștit și sănătos, datorită efectului sinergic al celor două ingrediente, melatonină și Valeriană. Melatonina este un hormon înrudit cu serotonina, produs de glanda pineală, localizată în creier și acționează ca un puternic „cronobiologic”, menținând ritmurile circadiene normale. Supranumită „hormonul somnului”, melatonina contribuie la atenuarea tulburărilor de somn. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1mg de melatonină înainte de culcare. De asemenea, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. În cazul călătoriilor, efectul se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație. Valeriana acționează în armonie cu ciclul natural al organismului contribuind la relaxarea acestuia, pentru susținerea calității somnului. Datorită acțiunii Valerianei, Nervocalmin® somn ușor favorizează apariția fazei de somn profund fără vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului) și mărirea perioadei de somn, prin micșorarea timpului până la instalarea somnului și prin reducerea procentului de treziri nocturne.

  Compozitie: o capsulă moale conţine gelatină, apă purificată, glicerină, para-hidroxibenzoat de metil, coloranți (dioxid de titan, oxid negru de fier, colorant Patent Blue V), agent de încărcare (ulei de soia), 80mg extract hidroalcoolic uscat (în bază de dioxid de siliciu anhidru și maltodextrină) din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) conţinând minim 0,8% acid valerenic, emulsifianți (lecitină de soia, gliceril monostearat), 3mg melatonină, antioxidant (acetat de DL-alfa-tocoferil), stabilizator (dioxid de siliciu coloidal).

  Mod de administrare:

  Adulți: o capsulă pe zi, administrată seara, cu 30 de minute înainte de culcare. La nevoie, se pot administra 2 capsule seara pentru persoanele vârstnice. Capsula se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.

  Precauții: produsul nu trebuie utilizat de către persoanele sensibile/alergice la melatonină, valeriană, compușii pe bază de soia sau la oricare dintre celelalte componente. La persoanele sensibile la melatonină, precum și la administrarea în exces, melatonina poate determina neliniște, insomnie, slăbiciune, dureri de cap, amețeală, somnolență, stări depresive sau simptome digestive. În aceste situații se recomandă întreruperea administrării și consultarea medicului sau farmacistului. Nu se recomandă utilizarea de produse care conţin melatonină sau valeriană înainte cu 5 ore sau în timpul activităților care necesită atenţie sau concentrare. Melatonina și valeriana pot accentua proprietățile sedative ale hipnoticelor, de aceea nu se recomandă utilizarea concomitentă. Se recomandă evitarea alcoolului înainte, în timpul și imediat după utilizarea suplimentului cu melatonină și valeriană. Nu este recomandată utilizarea acestui supliment în perioada sarcinii și alăptării.

  Atenționări: suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalajul produsului. Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Condiții de păstrare A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 20 capsule moi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent