Cautati
Cautati
Toate categoriile
    Meniu Inchide

    Postări de pe blogul „2022” 'iunie'

    Trusa de vacanta
    Comentarii (0) Trusa de vacanta
    Indiferent de destinatia aleasa pentru vacanta de vara, nu uita sa iei in bagaj si o trusa de prim ajutor. Iti va fi de un real folos in cazul in care vei intampina o problema medicala. Iata cele mai frecvente probleme medicale cu care te poti confrunta in concediu si cateva exemple de medicamente si adjuvante pe care sa le pui in trusa de urgenta. In functie de istoricul medical si de buget, alege varianta optima.
    Importanta somnului pentru sanatatea organismului
    Comentarii (0) Importanta somnului pentru sanatatea organismului
    Somnul reprezinta o stare fiziologica de repaus a organismului, care alterneaza periodic cu starea de veghe, constituind bioritmnul veghe-somn, nictemeral (circadian).
    O piele sanatoasa
    Comentarii (0) O piele sanatoasa
    Indiferent ca vorbim despre bronzarea sub razele soarelui, sub lampile unui solar sau folosind o crema autobronzanta, fiecare metoda de colorare a pielii prezinta avantaje si dezavantaje, insa trebuie sa tinem cont, cu adevarat, mai putin de latura estetica a acestei probleme si mai mult de sanatate. Astfel, desi o zi petrecuta pe plaja nu se compara cu cele cateva minute dintr-un studio de bronzare si bronzul obtinut sub actiunea razelor soarelui nu poate fi la fel cu cel provenit dintr-un tub de crema, cancerul de piele este provocat de radiatiile solare si nu de parabenii dintr-o crema autobronzanta.